Έλον Μασκ: Η Τέσλα θα μπορούσε να κατασκευάσει ηλεκτρικά οχήματα των 25.000 δολαριών σε περίπου 3 χρόνια

Ο Marques Brownlee, γνωστός ως MKBHD στους κόσμους του Youtube, είχε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από τον Έλον Μασκ, CEO της Τέσλα. Στην συνέντευξη αυτή ο Brownlee συζήτησε με τον Μάσκ διάφορα θέματα που αφορούν την Τέσλα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και τον μέλλον της εταιρείας στον χώρο της βιομηχανίας αυτοκινήτων.

Άξιο αναφοράς είναι ο στόχος της εταιρείας για να κατασκευάσει πιο οικονομικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, η Τέσλα θα μπορούσε να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο με κόστος 25 χιλιάδες δολάρια σε περίπου 3 χρόνια, αν «δουλέψουν πολύ σκληρά». Η δήλωση αυτή δεν ήταν υπόσχεση, για να μην παρεξηγηθούμε, αλλά ο Μασκ εξήγησε ότι είναι πιθανό με ένα συνδυασμό από τεχνολογικά επιτεύγματα.

Ο Μασκ παρομοίασε την εξέλιξη της Τέσλα με αυτή των κινητών τηλεφώνων, όπου ξεκίνησαν από ογκώδη, ακριβά και σε περιορισμένο αριθμό (αρχικά μονο για την Wall Street) και με το πέρασμα των χρόνων φτάσαμε στα μοντέρνα κινητά τηλέφωνα.

Αντίστοιχα και η Τέσλα, χρειάζεται να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας και να αυξήσει τις πωλήσεις της για να καταφέρει, να μειώσει το κόστος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της!

Δείτε όλη την συνέντευξη του Έλον Μάσκ στον Marques Brownlee στα Αγγλικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here