Home » Αυτό είναι το τρέιλερ από την νέα γενιά anime στον κόσμο των Pokémon

Αυτό είναι το τρέιλερ από την νέα γενιά anime στον κόσμο των Pokémon

Με τον Ash Ketchum να καταφέρνει επιτέλους να γίνει πρωταθλητής Pokémon, το anime των Pokémon ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα γενιά χαρακτήρων (νεαρών trainers), οι περιπέτειες των οποίων θα τους οδηγήσουν στην περιοχή Paldea των Pokémon Scarlet και Violet και πέρα ​​από αυτήν. Παρόλο που έχουμε δει μερικούς από τους νέους πρωταγωνιστές και τα Pokémon τους, ένα νέο trailer για την επερχόμενη σειρά anime τους δίνει μας υποδεικνύει τι ανακαλύπτουν καθώς βγαίνουν να εξερευνήσουν τον κόσμο των Pokémon.

Παρόλο που η Liko, η νέα πρωταγωνίστρια του anime, προέρχεται από την Paldea, όπου είναι φοιτήτρια, η περιπέτειά της με έναν άλλο νεαρό Pokémon trainer με όνομα Roy και την Friede, ένα καθηγήτη Pokémon που συνεργάζεται με ένα Pikachu, θα καλύψει ολόκληρο τον κόσμο των Pokémon καθώς τραβούν ποικίλα τέρατα και κάνουν διαφορετικές ανακαλύψεις. Μαζί με πλάνα της Liko να συναντά ένα Sprigatitto που είναι έτοιμο να γίνει το Pokémon της και οι δύο να προετοιμάζονται για μάχη με ένα Cereuledge. Το trailer περιλαμβάνει επίσης δυο αποσπάσματα που μπορεί να υποδεικνύουν τα διαφορετικά πράγματα που επιδιώκουν η Liko και ο Roy.

Η δήλωση του Roy ότι θέλει να “προκαλέσει τα Pokémon των θρύλων” και η έμφαση που δίνει το trailer σε ένα περίεργο, κοσμημένο Pokéball που κατέχει, κάνει πολύ πιθανό να εμπλακεί στις ιστορίες του ενός (ή και των δύο) θρυλικών Pokémon της Scarlet και Violet, των Koraidon και Miraidon. Υπάρχει λιγότερο που μπορούμε να αντλήσουμε από τη δήλωση της Liko ότι πρέπει να αναζητήσει τα πράγματα μόνη της αν θέλει να τα βρει, αν και αυτό μπορεί να είναι μια αναφορά στην ιστορία κυνηγητού θησαυρού από τα παιχνίδια. Ωστόσο, μεταξύ του Sprigatito που πιθανότατα θα γίνει το Pokémon της Liko και της έμφασης που δίνει το trailer στο μυστηριώδες κρυσταλλικό της κολιέ, φαίνεται ότι μπορεί να είναι η πιο μάχιμη ηρωίδα του anime που μπορεί να γίνει ειδικός στο φαινόμενο Terastal.

Είναι πιο δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι ο Friede ή τι κάνει το Pikachu και γιατί το όνομα του είναι “Captain”. Όμως, όταν η νέα σειρά προβληθεί στην Ιαπωνία στις 14 Απριλίου, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε έναν καθηγητή Pokémon να βγαίνει στο πεδίο αντί να κλείνεται σε ένα εργαστήριο περιμένοντας τους ερευνητικούς τους βοηθούς να επιστρέψουν με δεδομένα. Η νέα μεταγλώττιση του Pokémon anime δεν ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά αναμένεται για κάποια στιγμή φέτος.

Ακολουθήστε το Pokémon Hellas στο Facebook!

More Reading

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *