Home » Συμφωνία Αγοράς του SMART PARK από την Trade Estates ΑΕΕΑΠ
smart park exagora apo trade estates

Συμφωνία Αγοράς του SMART PARK από την Trade Estates ΑΕΕΑΠ

Σε μια σημαντική επενδυτική κίνηση στον τομέα των εμπορικών ακινήτων, η Trade Estates ΑΕΕΑΠ, θυγατρική του Ομίλου FOURLIS, ανακοίνωσε την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας με την REDS Α.Ε., θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για την απόκτηση του 100% των μετοχών της ΓΥΑΛΟΥ Μ.Α.Ε., η οποία είναι η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του εμπορικού κέντρου SMART PARK. Το SMART PARK, που βρίσκεται στη θέση Γυαλού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, εκτείνεται σε επιφάνεια περίπου 91.000 τ.μ., διαθέτοντας εκμισθώσιμη επιφάνεια 50.592 τ.μ., χώρους πρασίνου 30.000 τ.μ. και 1.500 θέσεις στάθμευσης.

Η επένδυση αυτή είναι ενταγμένη στη στρατηγική της Trade Estates για εξειδίκευση στον τομέα των Εμπορικών Πάρκων και Κέντρων Logistics νέας γενιάς. Επιπλέον, το SMART PARK, παρά την πρόκληση της πανδημίας Covid-19, κατάφερε να διατηρήσει ισχυρές επιδόσεις, με την επισκεψιμότητα του να αυξάνεται σταδιακά, φτάνοντας τους 6,1 εκατομμύρια επισκέπτες το 2022.

Η συμφωνία, με αξία €110 εκατομμύρια, αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2023. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, κ. Δημήτρης Παπούλης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμφωνία, ενώ ο Πρόεδρος Δ.Σ της REDS, κ. Ευθύμιος Μπουλούτας, τόνισε τη σημασία της συναλλαγής για την εταιρεία του.

More Reading

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *