Home » Windows 11: Εγκαταστάθηκε σε 400 εκατ. υπολογιστές μέσα σε δύο χρόνια
Windows 11

Windows 11: Εγκαταστάθηκε σε 400 εκατ. υπολογιστές μέσα σε δύο χρόνια

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, το Windows 11, δεν πέτυχε αμέσως την αναμενόμενη αποδοχή από το κοινό. Η εταιρεία είχε υψηλές προσδοκίες για το λανσάρισμά του, όμως το αρχικό στάδιο διάθεσης ήταν περιορισμένο σε υπολογιστές με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως TPM και νεότερους επεξεργαστές Intel Core. Επιπλέον, αντιμετωπίστηκαν θέματα με ορισμένες από τις λειτουργίες του.

Ωστόσο, στους επόμενους μήνες μετά την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2021, η Microsoft λύνει πολλά από αυτά τα προβλήματα και επεκτείνει την πρόσβαση στο Windows 11 σε περισσότερους υπολογιστές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Windows Central, το λειτουργικό σύστημα έχει πλέον εγκατασταθεί σε περισσότερους από 400 εκατομμύρια υπολογιστές παγκοσμίως.

Ενώ η υιοθέτηση του Windows 11 ήταν πιο αργή σε σύγκριση με το Windows 10, η Microsoft προβλέπει ότι μέχρι το 2024 θα έχει εγκατασταθεί σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια υπολογιστές.

Ωστόσο, η προσοχή του κοινού στρέφεται πλέον στις φήμες για την κυκλοφορία του Windows 12 το 2024, με ένδειξης από τόσο την Microsoft όσο και την Intel. Αναμένεται να δούμε αν αυτές οι φήμες θα επιβεβαιωθούν.

More Reading

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *